SSHF EK Ekstern
Prosedyrer
Prosedyrer
Fagprosedyrer
Fagprosedyrer
Beredskap
Beredskap
Tilbake
SSHF Kjøkken
Filformater
PDF
HTML
Allergener
Filformater
PDF
HTML
Beredskapsplan Internservice SSF
Filformater
PDF
HTML
Beredskapsplan Internservice SSK
Filformater
PDF
HTML
Bruk av verneutstyr kjøkken
Filformater
PDF
HTML
Emballering og merking
Filformater
PDF
HTML
Flytskjema - Oppvask
Filformater
PDF
HTML
Flytskjema Kaldmat
Filformater
PDF
HTML
Flytskjema kantine
Filformater
PDF
HTML
Flytskjema Kok-Kjøl
Filformater
PDF
HTML
Flytskjema Kok-Server
Filformater
PDF
HTML
Flytskjema Sous Vide
Filformater
PDF
HTML
Flytskjema Varelevering
Filformater
PDF
HTML
Flytskjema Varemottak og lagring
Filformater
PDF
HTML
Flytskjema Varmfyll
Filformater
PDF
HTML
Generell info HACCP
Filformater
PDF
HTML
HACCP Kald mat produksjon
Filformater
PDF
HTML
HACCP kantine
Filformater
PDF
HTML
HACCP Kok-Kjøl produksjon
Filformater
PDF
HTML
HACCP Kok-Server
Filformater
PDF
HTML
HACCP- Oppvask
Filformater
PDF
HTML
HACCP -Sous vide
Filformater
PDF
HTML
HACCP- Varelevering avdelinger
Filformater
PDF
HTML
HACCP- Varemottak og lagring
Filformater
PDF
HTML
HACCP- Varmfyll produksjon
Filformater
PDF
HTML
Innfrysing
Filformater
PDF
HTML
Kryssforurensning
Filformater
PDF
HTML
Lover og forskrifter
Filformater
PDF
HTML
Matvarer som ikke bør serveres til pasienter med svekket immunforsvar
Filformater
PDF
HTML
Personlig hygiene
Filformater
PDF
HTML
Risikovurdering matforsyning
Filformater
PDF
HTML
Sporing
Filformater
PDF
HTML
Temperaturkontroll
Filformater
PDF
HTML
Tilberedning
Filformater
PDF
HTML
Tining
Filformater
PDF
HTML
Varerullering